Wij gaan verder dan de rest!
Werkgeverservice...uw partner

Onze diensten

De nieuwe arbowet

Wij verzekeren niet alleen..

Wij bieden 3 soorten diensten. U als werkgever. Het bedrijf en de werknemers van uw bedrijf. 

Zijn uw medewerkers tevreden?

Het wordt steeds lastiger om goede werknemers te houden. Zijn zij nog tevreden? Een tevredenheidsonderzoek kan uitkomst bieden!

Neem contact met ons op!

Werkgeverservice kan u helpen met alle vragen.

Onze specialisme

Verzekeren doen we niet zo maar. Als u ons de kans geeft dan zullen wij de risico’s in kaart brengen, dubbele verzekeringen er uit halen en aan het einde van de rit bent u voordeliger uit.

Na het in kaart brengen van de risico’s die u loopt en wilt lopen, zal u versteld staan wat wij u kunnen besparen. Niet alleen op het gebied van verzekeren. Heeft u wel eens gedacht aan subsidies? Zoals de “laag verloner”subsidie? Het in dienst nemen van een WIA medewerker? 

Starters helpen wij met onder andere de administratie. Een voordelige oplossing voor de arbeidsongeschiktheid. De mogelijkheid je vrijwillig te verzekeren bij het UWV.

Hoe u ook onderneemt, wat uw stijl ook is. Er is bij ons vast een adviseur die bij u past………

Over ons

Oud medewerkers van de vroegere bedrijfsverenigingen (GAK, SFB, DETAM) hebben 15 jaar geleden de koppen bij elkaar gestoken….

Onze missie

Wij willen graag de service bieden die er vroeger was. Dus geen doorkies gebeuren maar een vaste adviseur! Ons verdienmodel is simpel en transparant.

Ons aanbod

  • Lage premie verzekeringen
  • Werkgever adviseren
  • Arbeidszaken