ziekteverzuim verzekering

Verzuimverzekering en overige verzekering, de perfecte plek!

Een volmacht bedrijf is een bedrijf die het vertrouwen heeft gekregen van verzekeraars om zélfstandig risico en verzekeringen af te sluiten.
Zo’n volmacht bedrijf is NEDASCO. NEDASCO heeft dit vertrouwen gekregen van veel verzekeraars.

Eigen producten.
NEDASCO biedt sommige producten onder eigen label aan.

Wat doet NEDASCO?
Opmaken van polissen………..en dat doen ze écht goed!
Doorvoeren van veranderingen (mutaties)
Behandeling van schades
Uitkeren van schades

Onze eigen ervaring!
Simpel gezegd: top club!

Een verzuimverzekering van Nedasco kunt u opzeggen wanneer Nedasco “besluit om het premiepercentage met meer dan 20% te verhogen.

Als u een verzuimverzekering bij Nedasco afsluit, is het (soms) verplicht om het Arbopakket van Nedasco bij te sluiten. U kunt dus niet uw huidige Arbodienst aanhouden. Binnen het pakket van Nedasco kunt u kiezen voor 2-jaars casemangement en 12-jaars casemanagement. De Verzuimverzekering/Arbodienstverlening kent Poortwachtersgarantie. Via Nedasco is het mogelijk om en Stop Loss verzekering af te sluiten. Verder heeft Nedasco een geautomatiseerd systeem voor ziek- en herstelmeldingen. Ook kunt u hiermee personeelsmutaties doorgeven.

Wanneer u een verzuimverzekering Nedasco afsluit, kunt u gebruik maken van de diensten van Be Suitable.
U en uw werknemer worden dan begeleid tot het herstel van de werknemer of tot het einde van de 104 weken wachttijd. Daarnaast krijgt u een vast aanspreekpunt. Be Suitable neemt periodiek contact met u op over wettelijke re-integratieverplichtingen, geven advies over de verbetering van samenwerking tussen partijen u in het verzuim traject, zoals bijvoorbeeld het UWV, Arbodienst, de bedrijfsarts en verzuim verzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *